Patientavgift 200 kr. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Massage: Avslappning och smärtlindring med svensk klassisk massage

Tillgängligt i Landvetter

Svensk klassisk massage är en behandlingsform som går på djupet och hjälper dig att bli av med spänningar, smärta och stramhet i musklerna. Hos Active erbjuder vi professionell massage för att förbättra ditt välbefinnande och minska muskelbesvär.

Vad är Svensk Klassisk Massage?

Svensk klassisk massage inleds med en lätt uppvärmning, kallad effleurage. Detta är en form av uppmjukande strykning över musklerna som syftar till att få igång cirkulationen och förbereda musklerna för mer djupgående tryck. Behandlingen hjälper till att lösa upp spänningar och förbättra muskelfunktionen.

Behandling hos massör

Vi erbjuder följande behandlingstider för svensk klassisk massage hos Active:

  • 50 minuter: 550 kr
  • 30 minuter: 350 kr

Avbokningsregler för massage

Om du behöver avboka eller omboka din tid ber vi dig att göra detta i god tid innan din behandling, dock senast 24 timmar innan. Vid sen ombokning/avbokning debiterar vi halva behandlingssumman. Vid utebliven ankomst debiteras hela behandlingssumman.

Marie Wahlström – Massör hos Active

Marie Wahlström är friskvårdsterapeut utbildad vid GGI Göteborgs Gymnastiska Institut och har även gått utbildning på Bergqvist Friskvårdsutbildning i Linköping. Marie har arbetat som massör på Active sedan 2015 och utför svensk klassisk massage samt triggerpunktsmassage. Hon är även utbildad specialistundersköterska.

Marie brinner för att hjälpa människor att må bra och minska stress genom att erbjuda avslappnande massagebehandlingar.

Boka din massage hos Active

För att boka en massage hos Active, kontakta oss via vår hemsida eller telefon. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå bättre hälsa och välbefinnande genom professionell massage.