Patientavgift 200 kr. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Behandling av fotbesvär: Undersökning och anpassad träning

Fotbesvär kan påverka din vardag och begränsa din funktion. Hos Active erbjuder vi bedömning och behandling av dina fotbesvär för att hjälpa dig att förstå och behandla dina symtom effektivt. Vår bedömning och våra råd om lämpliga åtgärder kan göra stor skillnad för din fortsatta aktivitet i vardagen.

Vad innebär en bedömning av fotbesvär?

En bedömning av fotbesvär hos Active inkluderar en noggrann genomgång av dina fötter för att identifiera orsakerna till dina symtom.  Undersökningen hjälper oss att utforma behandlingen och anpassa träningen efter både symtom men även dina förutsättningar för rehabilitering. 

Åtgärder och råd för fotbesvär

Efter en noggrann bedömning kan vi ge dig specifik träning och råd om hur du bäst kan hantera och lindra dina symtom. Våra rekommendationer kan inkludera:

  • Effektiva träningsövningar: Anpassade övningar som stärker dina fötter och förbättrar din rörlighet.
  • Aktivitetsbalans i vardagen och rådgivning kring vilka aktiviteter som kan passa dig under rehabiliteringen.
  • Tejpning: Tekniker för att stödja och stabilisera dina fötter för att minska smärta och obehag. Kan ibland verka som en kompletterande behandlingsmetod utöver din träning.

Boka en bedömning av fotbesvär hos Active

Om du har fotbesvär och vill ha en professionell bedömning och effektiva råd, boka en tid hos Active. Vår erfarna personal är här för att hjälpa dig att förstå och behandla dina besvär, så att du kan återgå till en mer  aktiv vardag.