Patientavgift 200 kr. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Specialiserad vård för kvinnohälsa

Tillgängligt i Göteborg Kungälv

Hos Active är vi dedikerade till att främja kvinnohälsa genom våra omfattande och specialiserade tjänster. Vi förstår de unika utmaningar som kvinnor kan möta genom olika livsstadier och erbjuder skräddarsydda behandlingsprogram för att stödja din fysiska, mentala och emotionella hälsa.

Vad är kvinnohälsa?

Kvinnohälsa innefattar ett brett spektrum av hälsorelaterade frågor som specifikt påverkar kvinnor. Detta inkluderar allt från menstruationscykel och graviditet till klimakteriet och hormonella förändringar. Kvinnohälsa handlar också om att hantera stress, psykisk hälsa, och upprätthålla en balanserad livsstil.

Hur kan Active hjälpa dig med kvinnohälsa?

1. Individuell bedömning: Vi börjar med en grundlig bedömning av din hälsa och dina specifika behov. Våra erfarna terapeuter och specialister arbetar tillsammans med dig för att förstå dina mål och utmaningar.

2. Personlig behandlingsplan: Baserat på din bedömning skapar vi en anpassad behandlingsplan som fokuserar på att förbättra din allmänna hälsa och välbefinnande. Detta kan inkludera allt från fysiska övningar och näringsrådgivning till stresshantering och hormonbalansering.

3. Specialistvård: Våra specialister inom kvinnohälsa kan hjälpa dig med specifika hälsoutmaningar såsom menstruationsbesvär, graviditet och postpartumvård, klimakteriebesvär och andra hormonrelaterade tillstånd.

4. Mental hälsa och välbefinnande: Vi erbjuder stöd och terapier för att hantera stress, ångest och depression. Våra terapeuter kan hjälpa dig med mindfulness, avslappningsövningar och andra tekniker för att förbättra din mentala hälsa.

5. Fysisk träning och rehabilitering: Vi erbjuder specialiserade träningsprogram för att stärka din kropp och förbättra din kondition. Våra fysioterapeuter kan hjälpa dig med rehabilitering efter skador, förlossning och andra fysiska utmaningar.

Fördelar med behandling för kvinnohälsa hos Active

Holistisk vård: Vi ser till hela dig och erbjuder en holistisk vårdplan som inkluderar både fysisk och mental hälsa.

Personlig uppmärksamhet: Varje kvinna är unik, och vår vårdplan är skräddarsydd för att passa just dina behov och mål.

Förbättrad livskvalitet: Genom att ta hand om din kvinnohälsa kan du uppleva en högre livskvalitet, med förbättrad energi, balans och välbefinnande.

Professionell support: Våra erfarna specialister och terapeuter finns här för att ge dig det stöd du behöver genom alla faser av livet.

Boka tid hos Active för kvinnohälsa

Om du är intresserad av att få professionell hjälp för att hantera dina specifika hälsoutmaningar, är du välkommen att boka tid hos oss på Active. Våra dedikerade terapeuter och specialister är här för att stödja dig på din resa mot bättre hälsa och välbefinnande.