Om oss

Active | Om oss

Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom förebyggande hälsovård och rehab.

Välkommen till Active

Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom förebyggande hälsovård och rehab. Vi erbjuder hög kompetens och god kvalité på hela vårt utbud och våra tjänster. Vi vet att hälsa kommer inifrån och att ansvaret för god hälsa ligger hos oss själva. Medarbetaren på Active arbetar målmedvetet och fokuserat tillsammans med sina patienter och kunder för att nå bästa möjliga resultat. Ni hittar oss i Göteborg, Kungälv, Kinna och i Landvetter.

Vi finns här för dig, din familj, ditt företag eller din förening och erbjuder aktiviteter och tjänster anpassat från baby till senior.

Vi erbjuder ett stor och härligt kursutbud inom Rehab. Såsom Medicinsk Yoga, Mindfulness, Bålstabilitetsträning, Stresshantering och även Rehabvatten. Inom friskvården finner man ett stort utbud av aktiviteter från barn till senior. Vi kan erbjuda hög- till lågintensiva pass anpassade för den som är träningsvan till den som är påväg att komma igång.

Vår varmvattenpool i Landvetter erbjuder vi även vattengymnastik, simskola och babysim.

Våra Träningsresor till korsika och Kroatien är populära och nu kör vi även träningsweekends i vår geografiska närhet. Håll ögonen öppna och häng med på en härlig resa med oss.

Vi har även en mycket omtyckt Rehabmottagning i Göteborg, Kinna, Landvetter och Kungälv. Här erbjuder vi fysioterapi & arbetsterapi. Högkostnadsskydd gäller och det finns inget remisskrav för att söka vård hos oss.

Vi hälsar alla välkomna till oss på Active vi finns här för dig var du än befinner dig i livet.

Vill du veta mer om företaget och våra avtal så se våra avtalsvillkor.

Med vänlig hälsning
Anneli Virenhem
VD/Ägare
Active Landvetter AB/Active City Göteborg AB/ Active Kungälv AB

Nedanför hittar ni all personal som jobbar inom våra olika avdelningar för Active. Klicka på knappen för att komma till rätt personalavdelning.

Scroll Up