Patientavgift 200 kr. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Akuttid fysioterapeut: Snabb hjälp vid akuta besvär

Har du plötsligt fått ont i till exempel ryggen? Hos Active kan du snabbt få hjälp av en kunnig fysioterapeut. Ring oss eller boka en tid online för att få snabb hjälp.

Akuttid för akuta besvär

Alla som har haft ett ryggskott eller nackspärr vet hur snabbt smärtan kan komma och hur starkt den kan påverka ens vardag. Akuta besvär i samband med idrottsskador kan också vara mycket besvärliga och något man vill få hjälp med så snabbt som möjligt. Det är dock bäst att undvika att åka till akuten med dessa besvär, eftersom de inte utgör någon fara för livet.

Snabb hjälp hos Active

Hos Active erbjuder vi akuttider för att snabbt kunna hjälpa dig med dina akuta besvär. Du kan boka tid via vår webbokning eller ringa oss direkt. Vi kan ofta ordna en tid samma dag, antingen för ett besök på plats, per telefon eller via ett videomöte.

Varför välja en fysioterapeut för akuta besvär?

Den bästa första åtgärden vid akuta besvär är att få en bedömning och behandling av en kunnig fysioterapeut. Hos Active har vi specialutbildade fysioterapeuter som snabbt kan ge dig adekvat hjälp och råd för att lindra din smärta och förhindra att besvären förvärras.

Boka din akuttid hos Active

Om du har akuta besvär och behöver snabb hjälp, tveka inte att kontakta oss. Boka en tid via vår webbokning eller ring oss direkt för att få en snabb och effektiv bedömning och behandling. Vi finns här för att hjälpa dig att snabbt återfå din rörlighet och lindra din smärta.