Patientavgift 200 kr. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Rehabilitering av idrottsskada: Kom tillbaka till träningen

En idrottsskada kan vara frustrerande och begränsande, men med rätt rehabilitering kan du snabbt komma igång med träningen igen. Hos Active erbjuder vi professionell hjälp för att rehabilitera din idrottsskada och säkerställa att du kan återvända till din sport på ett säkert och effektivt sätt.

Varför är korrekt rehabilitering viktigt?

En bristfällig rehabilitering av en lindrig skada är den vanligaste bakomliggande orsaken till en allvarlig idrottsskada. Att bara vila och sedan återuppta idrotten är inte tillräckligt för att säkerställa en fullständig återhämtning. Det är viktigt att genomgå en noggrant planerad rehabiliteringsprocess för att återfå styrka, rörlighet och funktion.

Vår metod för rehabilitering av idrottsskador

På Active hjälper vi dig med en omfattande rehabiliteringsplan som är skräddarsydd efter din specifika skada och dina behov. Vårt mål är att du ska kunna återgå till din sport och träning på ett sätt som minimerar risken för återkommande skador.

Steg i vår rehabiliteringsprocess:

  1. Initial bedömning: Vi gör en noggrann bedömning av din skada för att förstå omfattningen och de underliggande orsakerna.
  2. Skräddarsydd rehab-plan: Baserat på bedömningen utvecklar vi en individuell rehabiliteringsplan som inkluderar styrke- och rörlighetsövningar.
  3. Kontinuerlig uppföljning: Vi följer upp din utveckling regelbundet och justerar din plan vid behov för att säkerställa optimal återhämtning.
  4. Återgång till idrott: När du är redo, hjälper vi dig med en stegvis återgång till din idrott för att säkerställa att du kan träna och tävla på ett säkert sätt.

Fördelar med rehabilitering hos Active

  • Professionell vägledning: Våra erfarna fysioterapeuter har specialkompetens inom idrottsskador och rehabilitering.
  • Individuell anpassning: Varje rehabiliteringsplan är unik och anpassad efter din specifika skada och träningsnivå.
  • Helhetsperspektiv: Vi arbetar inte bara med skadan utan också med att förbättra din övergripande fysiska hälsa och prestation.

Boka din rehabilitering för idrottsskada hos Active

Om du har drabbats av en idrottsskada, tveka inte att söka hjälp. På Active är vi redo att hjälpa dig att återhämta dig och komma tillbaka till träningen så snabbt och säkert som möjligt. Boka din tid hos oss idag och ta det första steget mot en fullständig återhämtning.