Träning

Active | Träning

PT Träning

Vill du förändra ditt liv? Då är personlig träning något för dig. Vi ger dig klara mål att uppnå och hjälper dig hela vägen fram. Läs mer nedanför om vilka grupper som vi har och typ av träning som passar just dig!

 

Hundpsykolog/PT med hund

Nu erbjuder Active hundpsykologtjänst och även personlig träning med hund.

Jag heter Anneli Virenhem och är utbildad till hundpsykolog, hundinstruktör och personlig tränare.

Jag är personlig tränare och utbildad inom kost- och beteendevetenskap och nu på senare år har jag även utbildat mig till hundpsykolog och hundinstruktör. Detta då hundar är ett brinnande intresse hos mig. Att lära sig förstå sin hund och göra det som är bäst för sig och sin hund är det jag vill förmedla med mina tjäster.

Jag har i över 25 år hjälpt kunder med viktnedgång och individuella träningsprogram. Nu har jag utvecklat konceptet till att även kunna inkludera sin hund i sin PT träning. Väljer man PT med hund så tränar man både sig själv och sin hund. Det kan vara allt från fyskisk träning till kontaktövningar, passivitet och inkallning för hunden. Samtidigt som man på olika sätt utmanar sig själv med sina individuella hälsomål. Att ta med sin hund till PT träning är ett sätt att träna tillsammans och samtidigt förbättra sin fysiska- och mentala hälsa och sin kontakt och sitt samarbete.

I professionen som hundpsykolog tar jag emot klienter som  känner att de behöver stöd och hjälp med sin hund som visar på stress av olika slag, rädsla, oro, ängslan eller aggressivitet. Jag utreder och hjälper till att hitta redskapen att kunna komma till rätta med problemen. Jag inleder med en intervju, sedan får man individuella målprogram, råd och vägledning.

Som hundinstruktör kan jag hjälpa till med vardagslydnad, valpträning och antijaktträning bl a.

Man träffas allt från 1-10 tillfällen och tränar på olika sätt. Vi är utomhus oftast så det gäller att klä sig rätt. Om inget annat är överenskommet.

  • Ett tillfälle: 600 kr
  • Fler tillfällen återkom för offert.

Är du nyfiken och vill veta mer kan du skicka din fråga till anneli@hundcoach.nu så återkommer jag till dig.

Med aktiva hundhälsningar Anneli Virenhem

 

 

pt-med-hunden

Boka Hundpsykolog eller PT med Hund

Massage

Efter ett tufft träningspass eller en arbetsvecka kan det vara skönt att bli omhändertagen och ompysslad.

Behandling hos massör

Svensk klassisk/Bindvävsmassage/Triggerpunktsbehandling

Töjningar individuellt anpassat vid behov

  • 50 min 550 kr
  • 30 min 350 kr

Avbokningsregler massage: Om du behöver avboka eller omboka din tid ber vi dig göra detta i god tid innan din behandling, dock senast 24 timmar innan.

Vid sen ombokning/avbokning debiterar vi halva behandlingssumman. Vid utebliven ankomst debiteras hela behandlingssumman.

Kurser

Välkommen att boka dig på någon eller några av våra kurser. Vi har flera olika typer av kurser. Läs mer om våra kurser genom att klicka på någon av länkarna under här. Har du frågor kan du alltid kontakta oss direkt via info@active.se eller ringa oss på 031-91 96 00.

För dig som vill förändra ditt liv. Detta är det sundaste och mest hållbara alternativet för att du ska kunna nå din drömvikt och framförallt kunna fortsätta leva med den nya vikten resten av ditt liv.

För mer infomation, se sektionen ovan om "PT Grupper - klicka här".