Fysioterapi

Vi finns i Kinna, Kungälv, Landvetter & Göteborg

Fysioterapi 

Alla våra fysioterapeuter är legitimerade och har tillsammans stor kompetens med olika inriktningar av fysioterapi (läs mer om vår personal HÄR). Vi erbjuder individanpassad rehabilitering utifrån patientens behov, bland annat har vi fysioterapeuter med spetskompetens inom kvinnohälsa, akupunktur, spädbarn, Mckenzie, psykisk hälsa och idrottsskador. Vi har även ett neurovårdsteam bestående av fysioterapeuter, arbetsterapeuter och logoped. (Läs mer om vårt neuroteam HÄR). Vi har tillgång till stora behandlingsrum, välutrustat gym och tempererad bassäng. Vi har även ett separat neurorum med barr, diverse balansredskap och en bred brits.

Våra fysioterapeuter erbjuder även rehabilitering i grupp i form av skolor. Skolor som vi erbjuder är balansskola, artrosskola, smärtskola och KOL-skola, samt en gravidgrupp. Vissa av våra skolor kan ske digitalt. (Mer information om skolor HÄR)

För patienter som inte har möjlighet att ta sig till vår mottagning kan våra fysioterpeuter göra hembesök. En del besök kan även ske via videosamtal. 


VG Primärvård - Vårdval Rehab

Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Nu kan patienter själva välja någon av de rehabenheter som är godkända i vårdvalet. Rehabenheterna ska erbjuda arbetsterapi och fysioterapi/sjukgymnastik, några av dem erbjuder även ett tilläggsuppdrag inom neurologi där logoped ingår. Även hjälpmedelsförskrivning ingår i rehabenheternas uppdrag.

Läs mer på: : https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/sa-fungerar-varden/att-valja-vardmottagning/vardval-rehab/


Patientavgift

Det krävs ingen remiss att komma till oss.
Ett besök hos Fysioterapeut kostar 100 kr. Grupp 50 kr. Högkostnadsskydd gäller.

 

D49A1960
D49A0185
2 (4)
6