Patientavgift 200 kr. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

Gravidträning: Hälsosam träning för dig som är gravid

Tillgängligt i Göteborg

Gravidträning är en viktig del av en hälsosam graviditet. Hos Active erbjuder vi specialanpassad träning för dig som är gravid, där vi tar vara på träningens positiva effekter för stressnivå, cirkulation och övergripande hälsa.

Vad innebär gravidträning hos Active?

Vår gravidträning är utformad för att möta de unika behoven hos gravida kvinnor. Gruppen löper över 6 veckor och leds av en legitimerad fysioterapeut. Under denna period kommer du att få både teoretisk kunskap och praktisk träning.

Programmet för gravidträning

Gravidträningen hos Active består av två huvudsakliga delar:

  • Informationsdel: Här får du viktig information om graviditet och träning. Vi går igenom hur du bäst tränar under graviditeten och vilka övningar som är säkra och effektiva.
  • Träningsdel: Träningen fokuserar på att bibehålla och underhålla styrka och stabilitet. Övningarna är anpassade efter din kropp och dina individuella förutsättningar, vilket gör att du kan träna tryggt och effektivt under hela graviditeten.

Fördelar med gravidträning

Att träna under graviditeten har många fördelar, bland annat:

  • Minskad stressnivå: Regelbunden träning hjälper till att hålla stressnivåerna i schack.
  • Förbättrad cirkulation: Träning bidrar till bättre blodcirkulation, vilket är bra både för dig och ditt barn.
  • Övergripande hälsa: Träning hjälper dig att må bra under graviditeten och förbereder din kropp för förlossningen.

Vår metod

På Active lägger vi stor vikt vid att träningen ska vara säker och anpassad för dig som är gravid. Våra legitimerade fysioterapeuter har lång erfarenhet av att arbeta med gravida kvinnor och ser till att varje träningspass är både givande och skonsamt.

Boka din gravidträning hos Active

Är du gravid och vill hålla dig aktiv på ett säkert och effektivt sätt? Välkommen att boka din plats i vår gravidträningsgrupp hos Active. Våra erfarna fysioterapeuter är här för att guida dig genom varje steg och se till att du får ut det mesta av din träning.