Personlig Träning

Active | Personlig träning

Träna med en personlig tränare med oss på Active.nu och må bättre.

Kom i bättre form och må bättre med en

personlig tränare

Vill du förändra ditt liv? Då är personlig träning något för dig. Vi ger dig klara mål att uppnå och hjälper dig hela vägen fram. Läs mer nedanför om vilka grupper som vi har och typ av träning som passar just dig!

Varför ska du börja med personlig träning?

  1. Kom i bättre form och må bättre!
  2. Anpassade träningsscheman efter dig som person.
  3. Minska risken för skador!
  4. Professionell träning av utbildade instruktörer som brinner för träning på alla nivåer.
  5. Ha en roligare stund när du tränar.
  6. Skapa relevanta mål och nå dem!

JULKLAPP!

Köp PT till dig själv eller någon när och kär 😉

Erbjudandet gäller till 31/12-2019.

  • Köp 5 PT och få 6  PT tillfällen
  • Köp 10 PT och få 12 PT tillfällen

 

Våra olika PT Grupper

Våra personliga tränare

Anneli Virenhem
Gruppträningsinstruktör & Personlig tränare

E-post: anneli@active.nu

 

Jag har jobbat som personlig tränare och hälsocoach i över 25 år. Vad jag lärt mig under dessa år är att vi alla är unika och i behov av olika stöd och vägledning beroende på hur vår vardag ser ut och var vi befinner oss i livet.  Samtidigt är vi lika i det avseendet att vi alla äger vår egen kropp och vi måste ta ansvar för hur vi behandlar den. Det avgör vår hälsa och ohälsa. "Ingen annan än du kan göra jobbet".

I den ständigt utvecklande digitala omvärld vi lever i blir vi allt mer passiva och bekväma. Vår unga generation sitter mer och mer och äldre generationen hänger gärna på i denna trend. Vad jag brukar skriva om i mina krönikor är om alla positiva effekter av träningen och vinsterna av god kost. Det finns ingen forskning idag som påvisar att måttlig träning är farligt däremot kan man inom vetenskapen vara eniga om att träning och god kost faktiskt verka förlänga livet. Vi håller oss pigga, fokuserade, starka och vår hjärna fungerar bättre. Vi klarar psykisk ohälsa bättre, man klarar klimakteriet bättre, vi blir duktigare på att fokusera på skola och jobb, vi får bättre balans som äldre, många eller jag skulle nästa våga säga alla välfärdssjukdomar kan förbättras genom träning och rätt kost, enligt den moderna forskning som jag tar/tagit del av. Listan med positiva effekter kan göras lång. Jag har jobbat mest med överviktsproblematik och inaktivitet. Är utbildad inom beteendevetenskapen och denna kunskap ser jag som ovärderlig i mitt arbete som PT. Jag är duktig på att läsa av och styra individen åt rätt håll och är också beredd med stöd och vägledning om man faller tillbaka eller inte lyckas nå sina mål.

Ingen väg är rak och det finns inga Quick Fix.

" Din kropp- Ditt Ansvar" . Men jag finns här för att hjälpa och stötta dig i din livsstilsförändring.

Catrin Virenhem
Personlig tränare, Cross Fit coach och ansvarig för träningsresorna

E-post: catrine@active.nu

 

Jag tror på att jobba med kroppen som en enhet. Alla sinnen måste tränas för att förbättras, där alla olika delar mår bäst av att vara i balans.

Min styrka sitter i att jag alltid ser in i situationer och problem med en positiv anblick. Jag tror att det i många fall är det första steget till ett hälsosammare liv, att ändra på sina tankebanor kring det vi ser som hinder.

Som PT lägger jag stor vikt vid teknik och individanpassad träning. Den bästa träningen är den som blir av och det blir den om den är ROLIG och UTMANANDE. Jag hjälper dig att utveckla och utforma en plan för att optimera din hälsa och nå dina mål. Du ger mig förtroendet och jag ger dig verktygen. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för att nå resultaten.

Är du osäker på vad och hur du ska träna? Behöver du hjälp att komma igång med träningen eller har du tränat länge och vill ha hjälp att ta nästa steg? Oavsett nybörjare eller erfaren, ung eller gammal så kan jag hjälpa dig att utforma träningen efter dina förutsättningar och mål.

Låt mig hjälpa dig att hitta din motivation och det sätt att träna som du tycker är roligt och utmanande.Och längta till nästa träning. Sedan hoppas jag att jag förmedlar rörelseglädje i det jag gör!

För att fortsätta livet med en stark och funktionell kropp gäller det att investera i sig själv! Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation där vi diskuterar vad jag kan hjälpa just dig med.

"Varje träningspass ska vara det bästa!"

 

 

Helen Olsson
Personlig tränare och gruppträningsinstruktör

E-post: helen.olsson@active.nu

 

Träning för mig är en del av min livsstil och är något som jag vet att alla människor mår bra av. Jag vill som personlig tränare inspirera dig till att känna livsglädje och driv genom träningen och öka din mentala och fysiska styrka. Jag är även utbildad inom Kostrådgivning och Livsstilscoaching, vilka båda är viktiga delar i mitt arbete som tränare för att hitta just det som är rätt för dig.

Jag riktar mig i första hand till dig som är nybörjare, känner dig osäker eller obekväm i träningslokaler eller kanske haft ett långt uppehåll i din träning och är redo att komma igång igen, men även dig som tränar regelbundet men som inte känner att du utvecklas eller inte når dina mål. Olika människor behöver olika typ av träning så mitt mål är att hitta den träning som passar just dig utifrån din livssituation, dina förutsättningar och dina personliga mål och önskningar.

I mitt arbete som högstadielärare ser jag alltför ofta konsekvensen av för lite rörelse, för mycket skärmtid och dåliga kostvanor. Att bli medveten om hur kropp och knopp fungerar och hänger ihop även i ung ålder är något som är viktigt för mig och därför jobbar jag gärna också med dig som är ungdom, som kanske rör dig för lite, har dålig koncentrationsförmåga eller känner dig omotiverad i livet. Med träning får man så mycket gratis som förgyller livet!

Jag tror starkt på träning som en naturlig del av vårt välmående och därför ska träning också kännas naturlig och positiv. Tillsammans kommer vi utforma din träning till en stund att längta till som jag hoppas blir en början till ett långt, glädjefyllt och aktivt liv. 

”Mitt mål är ditt mål!”

Scroll Up